Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΕΟΚ: Παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής! Τι ισχύει για Ολυμπιακό

ΕΟΚ: Παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής! Τι ισχύει για Ολυμπιακό
Intime

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. αποφάσισε για την παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδας. η σχετική προθεσμία αφορά και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παράταση 4 ημερών (έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου) στις ελληνικές ομάδες, για να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο έδωσε το Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Η αρχική προθεσμία έληγε σήμερα. Η συγκεκριμένη απόφαση δίνει έτσι λίγο παραπάνω χρόνο στον Ολυμπιακό (βάσει των αποφάσεων ΕΣΑΚΕ και ΑΣΕΑΔ οδηγείται στην Α2) αλλά και σε όσες ομάδες έχουν διάφορες εκκρεμότητες (συγχωνεύσεις και αποσυγχωνεύσεις).

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα δηλώσει συμμετοχή στην Α2, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να το κάνει. Σε αυτή την περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι”θα μπουν στην Α2 με -6 βαθμούς, ενώ θα αγωνιστούν και στο Κύπελλο, ξεκινώντας από τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης. Οι κληρώσεις για Α2 και Κύπελλο Ανδρών θα γίνουν στις 19 Αυγούστου.

Σε περίπτωση όμως που ο Ολυμπιακός δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α2, το σωματείο δεν θα αγωνιστεί σε καμία εθνική κατηγορία την προσεχή αγωνιστική σεζόν και όταν επανέλθει το 2020/21 θα πρέπει να το κάνει από τη Γ’ Εθνική!

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις