Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Έπεσε”… μαχόμενος ο Προμηθέας! Αποβλήθηκε ο προπονητής του

“Έπεσε”… μαχόμενος ο Προμηθέας! Αποβλήθηκε ο προπονητής του
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Βίρτους Μπολόνια έδειξε πως δεν βρίσκεται… τυχαία στην πρώτη θέση στον όμιλο της στο για το Baskeball Champions League και νίκησε τον δεύτερο Προμηθέα μέσα στην Πάτρα με 85-95 – Αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές o Μάκης Γιατράς

Αγωνίστηκε χωρίς τους φετινούς του πρωταγωνιστές ( Κατσίβελη, Χολ και Κασελάκης), αλλά κατάφερε να κοιτάξει στα ίσα την Βίρτους Μπολόνια. Ο Προμηθέας έδωσε μεγάλη “μάχη” μέσα στην Πάτρα αλλά ηττήθηκε με 95-85 από την πρωτοπόρο του ομίλου του, με αποτέλεσμα να πέσει στο 5-2 στο Basketball Champions League.

Πρώτος σκόρερ του Προμηθέα ήταν ο Τσαϊρέλης με 21 πόντους, ο Σαλούστρος πέτυχε double-double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Γκίκας πρόσθεσε 14 πόντους. Από τους Ιταλούς, κορυφαίος ήταν ο Αραντόρι με 23 πόντους, με τον Κβάλε να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Να αναφέρουμε ότι -με το σκορ στο 59-65- οι διαιτητές καταλόγισαν βήματα στον Τόνι Μέιερ, απόφαση που έφερε την… έκρηξη του κόουτς των γηπεδούχων, Μάκη Γιατρά. Ο προπονητής των Πατρινών δέχτηκε δύο τεχνικές ποινές μέσα σε 16 δευτερόλεπτα και αποβλήθηκε! Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του, ο κ. Γιατράς συνέχισε να… ψέλνει τους διαιτητές για τις αποφάσεις των τελευταίων λεπτών.

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 39-47, 63-70, 85-95

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις