Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ! “Θα ήμασταν έτοιμοι ακόμη και αύριο για το Final Four” [pics]

Επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ! “Θα ήμασταν έτοιμοι ακόμη και αύριο για το Final Four” [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε από τη Γαλλία, όπου το βράδυ της Τετάρτης (4/4) έγραψε ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League. Λίγος ο κόσμος στο αεροδρόμιο.

Οι θριαμβευτές της Γαλλίας επέστρεψαν. Η αποστολή της ΑΕΚ, μία μέρα μετά την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League κόντρα στη Στρασμπούρ, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο κόσμος της Ένωσης δεν έδωσε, πάντως, βροντερό “παρών” στο “Ελ. Βενιζέλος”, μιας και στο αεροδρόμιο δεν βρέθηκαν περισσότερα από 20 άτομα.

“Όταν παίζεις με μία ομάδα αρκετά παιχνίδια, μαθαίνεις τον αντίπαλο. Εννοείται ότι ξέραμε πως η Στρασμπούρ δεν έχει μεγάλη διαφορά από εμάς. Ξέραμε ότι έχουμε το πάνω χέρι, αλλά δεν έπρεπε να σκεφτόμαστε τη διαφορά. Πήγαμε να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι, αλλά τα διαχειριστήκαμε.

Εγώ πιστεύω πως θα ήμασταν έτοιμοι ακόμη κι αν παίζαμε αύριο. Η φόρμα ποτέ δεν είναι σε ευθεία γραμμή. Υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι το Final Four και πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε να δούμε και τον αντίπαλο από την κλήρωση”, δήλωσε στην κάμερα της Νova ο Ντράγκαν Σάκοτα.

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Κάναμε κάτι μεγάλο. Πήγαμε για να νικήσουμε και πραγματικά είχαμε τον έλεγχο και τα καταφέραμε. Πάντα θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια κι εντός κι εκτός έδρας. Τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε στο Final Four και θα ακολουθήσει μία μεγάλη διακοπή, στην οποία θέλουμε να δουλέψουμε”, πρόσθεσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

“Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Η δική μας η ομάδα είναι αλλοπρόσαλλη. Το έχουμε καταλάβει κι εμείς κι εσείς. Στην έδρα μας, κάναμε ένα καλό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πήραμε μία διαφορά, αλλά πήγαμε στο Στρασβούργο για να νικήσουμε και όχι για να κρατήσουμε τη διαφορά. Ήρθε η πρόκριση που είναι τεράστια επιτυχία. Αν λέγαμε τον Νοέμβριο ότι θα έχουμε πετύχει όλα αυτά, θα νομίζαμε πως είμαστε τρελοί. Μετρά ο χαρακτήρας, οι προσωπικότητες. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος για τις ήττες που έχουμε κάνει, αλλά στο τέλος μετρά η σημασία των επιτευγμάτων. Η πίεση είναι πάνω μας τώρα, γιατί το Final Four γίνεται στην έδρα μας. Ωστόσο, θα έχουν πίεση και οι αντίπαλοι από τις φωνές των οπαδών μας που θα μας στηρίξουν”, συμπλήρωσε ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

“Θα δούμε για το Final Four. Τεράστια στιγμή για την ομάδα, εμάς και τον πρόεδρο, το περιμέναμε όλοι πολύ. Θα γίνει στην έδρα μας, ελπίζουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο, να μας βοηθήσει ο 6ος παίκτης μας. Μπαίνουμε και παίζουμε, δεν κοιτάμε αντίπαλο και διαφορές. Βήμα – βήμα…”, κατέληξε ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Φωτογραφίες από την άφιξη της ΑΕΚ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις