Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Επίθεση” Τούρκογλου σε Καντέρ: “Προσπαθεί να λερώσει την Τουρκία”

“Επίθεση” Τούρκογλου σε Καντέρ: “Προσπαθεί να λερώσει την Τουρκία”
ΦΩΤΟ youtube

Ο Ένες Καντέρ δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Λονδίνο για τον αγώνα των Νικς με τους Γουίζαρτνς (17.01.2019), αφού φοβάται για την ζωή του λόγω της κόντρας του με τον Ερντογάν. Ο Χινταγέτ Τούρκογλου τα.. έχωσε στον Τούρκο σέντερ, τονίζοντας μάλιστα πως με τις τοποθετήσεις του προσπαθεί “να λερώσει” τη γειτονική χώρα.

Θέση υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην κόντρα που έχει με τον Ενές Καντέρ, φαίνεται πως πήρε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Χινταγέτ Τούρκογλου.

Ο Χέντο”… επιτέθηκε στον Καντέρ, ανέφερε πως έχει ψευδαισθήσεις και πως διαστρεβλώνει την αλήθεια, με το να δηλώνει πως κινδυνεύει η ζωή του.

Το περιεχόμενο της τοποθέτησης του Τούρκογλου

“Είδα με προβληματισμό τα νέα σχετικά με τις ψευδαισθήσεις του Ενές Καντέρ που στοχοποιούν την Τουρκία. Πρόκειται για άνθρωπο που δήλωσε πίστη στον Τρομοκράτη Φετουλάχ Γκιουλέν και που υποστήριξε ότι θα χάσει το ματς στο Λονδίνο επειδή φοβάται πως θα δολοφονηθεί.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει σε αρκετές χώρες εξαιτίας του προβλήματος με την βίζα που αντιμετωπίζει από το 2017. Με άλλα λόγια, ο Καντέρ δεν μπορεί να μπει στο Ηνωμένο Βασίλειο όχι επειδή φοβάται για τη ζωή του, όμως υποστηρίζει, αλλά γιατί έχει πρόβλημα με την βίζα και το διαβατήριό του. Αυτή είναι η αλήθεια, καθώς εκείνος προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με παράλογες κρίσεις και πολιτικά σχόλια.

Τέτοιες τοποθετήσεις δείχνουν για ακόμα μία φορά την πολιτική του προσπάθεια να λερώσει την Τουρκία, όπως και την προσπάθειά του να δείξει σημαντικός, καλύπτοντας τις αντιφάσεις της αθλητικής του καριέρας.

Ο Καντέρ όχι μόνο δεν είναι στόχος της Τουρκίας, η οποία κυβερνάται από νόμους, αλλά προχωρά σε άδικες κατηγορίες και επίσης χαρακτηρίζει τη βρετανική ασφάλεια αδύναμη σε μια προσπάθεια να προκαλέσει ζημιά στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Είναι ξεκάθαρο ότι οι τοποθετήσεις του είναι παράγογες και διαστρεβλώνουν την αλήθεια”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις