Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρευνα για το Πανιώνιος – Χολαργός!

Έρευνα για το Πανιώνιος – Χολαργός!
ΦΩΤΟ intime

Στο “μικροσκόπιο” του αθλητικού εισαγγελέα φαίνεται πως έχει μπει η αναμέτρηση Πανιώνιος – Χολαργός (90-110) για την τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΕΣΑΚΕ έδωσε εντολή να συγκεντρωθούν στοιχεία και δημοσιεύματα για το προ ημερών Πανιώνιος – Χολαργός, να σχηματιστεί φάκελος και να αποσταλεί άμεσα στον αθλητικό εισαγγελέα.

Basket League: Ματς ντροπή! «Παρωδία» στο Πανιώνιος – Χολαργός – video

Να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι είχε ‘’κλειδωθεί’’ στοιχηματικά από τον ΟΠΑΠ και για το μεγαλύτερο διάστημα του ήταν “κλειδωμένο” και στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες που δέχονταν ως ποντάρισμα μόνο τη νίκη του Χολαργού με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.

Παράλληλα, πριν τον αγώνα αποχώρησε εντελώς ξαφνικά ο προπονητής του Πανιωνίου Βασίλης Φραγκιας, ενώ έμεινε εκτός παιχνιδιού και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αμερικάνος Μπέρι. Για τον παίκτη επίσημα δόθηκε ως εξήγηση ο τραυματισμός ενώ ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε ότι είναι απλήρωτος.

Πανιώνιος – Μπέρι: «Δεν παίζω γιατί υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές!»

Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν μαζί με το βίντεο του αγώνα θα τεθούν υπόψη του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος θα κρίνει αν θα προχωρήσει σε ποινικό επίπεδο την υπόθεση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις