Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ο Αντετοκούνμπο πήγε στο ΟΑΚΑ

Εθνική Ελλάδας: Ο Αντετοκούνμπο πήγε στο ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Το πρόσωπο των ημερών για την Εθνική Ελλάδας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πήγε τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ και στην προπόνηση της “γαλανόλευκης”.

Αρχίζει πλέον και… πέφτει η σκόνη από την μεγάλη αναταραχή που προκλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας, μετά και την απόσυρση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την αποστολή της “γαλανόλευκης” για το Eurobasket 2017.

Ο “Greek freak” έχει ενοχλήσεις στο γόνατο του, οι Μπακς δεν… δίστασαν κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο “μεγάλο’ μπασκετικό τουρνουά του καλοκαιριού.

Η Εθνική Ελλάδας πρέπει να συνηθίσει να αγωνίζεται χωρίς τον Αντετοκούνμπο, ο οποίος όμως δεν την ξεχνάει. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει επιστρέψει από το Λονδίνο, όπως και ο Greek freak” από τη Κίνα.

Έτσι, ο Αντετοκούνμπο βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί την προπόνηση της “γαλανόλευκης” το απόγευμα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να χαιρετήσει παίκτες και τεχνικό τιμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας διεθνής παίκτης θα παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής στο τουρνουά “Ακρόπολις” και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Μιλγουόκι, εκεί όπου θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις