Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Σκουρτόπουλος: “Ήταν ένα κακό παιχνίδι κι ένα άσχημο αποτέλεσμα”

Εθνική Ελλάδας – Σκουρτόπουλος: “Ήταν ένα κακό παιχνίδι κι ένα άσχημο αποτέλεσμα”
ΦΩΤΟ intime

Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος -στη συνέντευξη Τύπου- μετά την ήττα της Εθνικής από τη Βραζιλία.

Πολύ άσχημο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος την ήττα 79-78 από τη Βραζιλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μακρυά από τον καλό της εαυτό και πως έχασε το καλό της πρόσωπο στην άμυνα.

“Ήταν ένα κακό παιχνίδι και ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μακριά από ό,τι θέλαμε να δούμε. Χάσαμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σε καταστάσεις 2-2 και 1-1 στην άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί. Στην επίθεση δεν απαντήσαμε, χάσαμε πολλά σουτ και πολλά λέι απ, γιατί μπήκε και το άγχος στη μέση. Τώρα πρέπει να βγάλουμε το στρες από την ομάδα και να πάμε για τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Θα μιλήσουμε και θα πάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς”, ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις