Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Σλούκας: Ενθαρρυντικά μηνύματα από την αποθεραπεία

Εθνική Ελλάδας – Σλούκας: Ενθαρρυντικά μηνύματα από την αποθεραπεία

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, για να ξεπεράσει το αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα και να καταφέρει να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η Εθνική Ελλάδας θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21.08.2019) μέσω Φρανκφούρτης για το… Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον Κώστα Σλούκα να μην μπαίνει στο αεροπλάνο.

Εθνική Ελλάδας: Αναχωρεί για Κίνα! Η αποστολή και το πρόγραμμα του τουρνουά Atlas

Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα που υπέστη στο φιλικό της “Γαλανόλευκης” με την Ιταλία, στο τουρνουά “Ακρόπολις”, με την έως τώρα πορεία του να αφήνει… αισιόδοξα μηνύματα στους ανθρώπους της Εθνικής.

Το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δημήτρη Σκορδή, στο ιατρείο του οποίου κάνει το πρόγραμμά του ο 29χρονος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αποθεραπεία του Σκούκα φαίνεται πως εξελίσσεται… ιδανικά (γίνεται λόγος για υποχώρηση του αιματώματος του).

Ο Έλληνας γκαρντ δίνει τη δική του “μάχη” με το χρόνο και όλα δείχνουν πως θα καταφέρει -έστω και με καθυστέρηση- να μπει στο αεροπλάνο για την Κίνα και να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις