Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Εθνική μπάσκετ: Συντριβή! “Μετεξεταστέα” η Ελλάδα στο δυνατό “τεστ” με Σερβία

Εθνική μπάσκετ: Συντριβή! “Μετεξεταστέα” η Ελλάδα στο δυνατό “τεστ” με Σερβία
Eurokinissi

Γερό… μάθημα πήρε η Εθνική Ελλάδος στο Βελιγράδι. Η Σερβία ήταν δυνατός αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Μίσσα, που παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και ηττήθηκε με το βαρύ 93-61.

Μέχρι τώρα, οι αντίπαλοι στα φιλικά που έδωσε ήταν του.. χεριού της. Κόντρα όμως στη Σερβία, η Εθνική Ελλάδας ήταν κάκιστη, παρουσίασε στο… μέγιστο βαθμό τα προβλήματα που έχει και ηττήθηκε με 93-61.

Η “γαλανόλευκη” έδειξε πως έχει σημαντικό πρόβλημα τόσο μέσα στο “ζωγραφιστό”, όσο και στο να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην πίεση που της άσκησαν οι “πλάβι” σε όλα τα μήκη του γηπέδου. Παράλληλα, η αστοχία, η δυσλειτουργία στην ανάπτυξη της και η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, συνέθεσαν το σκηνικό του… πάρτι των Σέρβων.Από την ομάδα του Κώστα Μίσσα ξεχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης, με 13 πόντους.

Η διαφορά των δυο ομάδων φάνηκε και από το -38 που βρέθηκε σε κάποια στιγμή η Εθνική Ελλάδας., η οποία είχε 15 λάθη (με μόλις 12 ασίστ), 8/30 τρίποντα και 19/54 σουτ. Και όλα αυτά, από τους γηπεδούχους που δεν είχαν στη σύνθεση τους τον ανέτοιμο Τεόντοσιτς και τους τραυματίες Ραντούλιτσα, Σιμόνοβιτς και Νέντοβιτς.

Δεκάλεπτα: 23-15, 45-22, 66-36, 93-61.

Σερβία (Τζόρτζεβιτς): Μάτσβαν 8, Μπογκντάνοβιτς 14, Κάλινιτς 4, Λούτσιτς 13, Μιλοσάβλιεβιτς 4, Μπίρτσεβιτς 4, Στίματς 8, Λάζιτς 2, Μίτσιτς 7, Γκούντουριτς 8, Γιόβιτς 5, Κούζμιτς 5.

Ελλάδα (Μίσσας): Καλάθης 2, Μπουρούσης 13, Σλούκας 2, Παππάς 8, Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης 2, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 9, Αγραβάνης 3, Παπαπέτρου 5, Μήτογλου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις