Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Euroleague: Από τη Ζενίτ στο… ναδίρ! Το “buzzer beater” του Αλμπισί “ξέρανε” τη Φενέρμπαχτσε [videos]

Euroleague: Από τη Ζενίτ στο… ναδίρ! Το “buzzer beater” του Αλμπισί “ξέρανε” τη Φενέρμπαχτσε [videos]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Intime

Νέο “χαστούκι” για τη Φενέρμπαχτσε που ηττήθηκε στην Πόλη από την, ουραγό της βαθμολογίας, Ζενίτ με 81-84 για την 15η αγωνιστική της Euroleague με τον Αλμπισί να ευστοχεί σε “buzzer beater” τρίποντο “βυθίζοντας” περαιτέρω σε κρίση την ομάδα του Ομπράντοβιτς και του Σλούκα.

Δεν σηκώνει… κεφάλι η Φενέρμπαχτσε που γνώρισε νέα επώδυνη και ντροπιαστική ήττα από την ουραγό της βαθμολογίας της Euroleague, Ζενίτ η οποία έφυγε μεγάλο διπλό από την Πόλη επικρατώντας με 81-84 χάρη στο απίστευτο “buzzer beater” τρίποντο του Αλμπισί.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς ξεκίνησε δυνατά το ματς φτάνοντας στο +11 (34-23) στις αρχές της 2ης περιόδου αλλά η Ζενίτ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να μείνει κοντά στο σκορ ως το δραματικό φινάλε. Οι Ρώσοι βρέθηκαν να προηγούνται με 78-81 και απέμεναν 8” για τη λήξη του αγώνα.

Ο εξαιρετικός και απόψε Κώστας Σλούκας (13 π. , 6 ασ.) ευστόχησε τότε τρίποντο και όλα έδειχναν πως το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση αλλά ο Αλμπισί στην τελευταία επίθεση της Ζενίτ ευστόχησε με τη σειρά του σε νέο τρίποντο “μαχαιριά” βγάζοντας νοκ άουτ τη Φενέρ, η οποία πλέον έχει ρεκόρ 5-10 και βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας παρουσιάζοντας εικόνα… κατάρρευσης. Στο 4-10 ανέβηκαν οι Ρώσοι μετρώντας τρεις από τις τέσσερις νίκες τους εκτός έδρας.

Δείτε το δραματικό φινάλε του ματς

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις