Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Euroleague – Γιασικεβίτσιους για Σπανούλη: Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα!

Euroleague
Φωτογραφία Eurokinissi

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την εντός έδρας νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας επί του Ολυμπιακού με 74-68 στη Euroleague.

«Είναι απίστευτα τα συναισθήματα για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε συνέχεια χαρακτήρα. Κάποιες φορές δεν παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, αλλά νομίζω πως είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση. Και αυτό είναι το σημαντικό σε μία ομάδα, να καταλαβαίνουν οι παίκτες ότι υπάρχουν μεγάλοι στόχοι και πρέπει να θυσιαστούν. Τα εύσημα πάνε σε εκείνους. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εφικτό να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα επιθετικό παιχνίδι και έπρεπε να υπομείνουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα τρίποντα κι ευτυχώς γυρίσαμε το ματς για τη νίκη», τόνισε ο τεχνικός των Λιθουανών.

Διαβάστε εδώ όσα έγιναν στον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός

Ο Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός ότι ο Σπανούλης ποτέ δεν έχει μαζέψει περισσότερους από 7 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης κόντρα στη Ζαλγκίρις, όταν στον πάγκο της είναι ο Σάρας. «Είναι απίστευτος παίκτης. Ελπίζω να αποσυρθεί σύντομα» ανέφερε αστειευόμενος.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις