Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague: Μία νίκη από την 8άδα ο Παναθηναϊκός! Αποτελέσματα και κατάταξη [vid, pic]

Euroleague: Μία νίκη από την 8άδα ο Παναθηναϊκός! Αποτελέσματα και κατάταξη [vid, pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην πήρε τελικά το “δώρο” από την Γκραν Κανάρια, αλλά η νίκης του επί της Αναντολού Εφές, τον κράτησε “ζωντανό” στη “μάχη” για την πρώτη 8άδα της κατάταξης, από όπου απέχει πλέον μία νίκη. Θετικό αποτέλεσμα και για τον Ολυμπιακό.

Στην 11η θέση της κατάταξης στη Euroleague βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, απέχοντας πλέον μόλις μία νίκη από την 8η θέση, όπου και συγκατοικούν η Μπασκόνια με την Αρμάνι.

Η ιταλική ομάδα μάλιστα βρέθηκε μία “ανάσα” από την ήττα στην έδρα της Γκραν Κανάρια, όμως παρότι οι Ισπανοί πήγαν το ματς στην παράταση με buzzer beater, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, για να κάνουν και το σχετικό… δώρο στον Παναθηναϊκό, χάνοντας τελικά με 104-106.

Έτσι οι “πράσινοι” έχουν από πάνω τους δύο ομάδες, ενώ και οι ίδιοι έχουν δίπλα τους με το ίδιο ρεκόρ (9-11) τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαρόπουλου, προσπερνώντας πάντως της Ζαλγκίρις, από την οποία υπολείπονται στην ισοβαθμία.

Η νίκη του Παναθηναϊκού πάντως, πανηγυρίστηκε και από τον… Ολυμπιακό, αφού η Αναντολού Εφές παρέμεινε έτσι μόνο μία νίκη πάνω από τους Πειραιώτες, αφήνοντας… ανοιχτή, τη “μάχη” για την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Euroleague: Γλίτωσε τη… γκέλα η Ρεάλ! «Διέλυσε» τη Μπουντούτσνοστ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας – videos

Τα αποτελέσματα στην 21η αγωνιστική

Χίμκι – Ζάλγκιρις Κάουνας 74-64
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 55-76
Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε 90-86 (β’ παρ.)
Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 97-73
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπουντούτσνοστ 99-69
Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης 82-86
Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 88-75
Γκραν Κανάρια – Αρμάνι Μιλάνο

Η κατάταξη στη Euroleague

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις