Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Euroleague: Το πλήρες πρόγραμμα! Εκεί κάνουν πρεμιέρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Euroleague: Το πλήρες πρόγραμμα! Εκεί κάνουν πρεμιέρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
@EuroLeague

Η Euroleague ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκτός έδρας «μάχη» για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα – Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Η Euroleague ανακοίνωσε και επίσημα το πλήρες πρόγραμμα της regular season , με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση (04.10.2019). Μια ημέρα νωρίτερα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν, στην Γαλλία.

Η πρώτη αγωνιστική της Euroleague κρύβει μεγάλο ματς στη Μαδρίτη, με την Ρεάλ να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς. Όσον αφορά την κάτοχο του θεσμού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξεκινά από την έδρα της Βαλένθια την προσπάθεια της για διατήρηση του… θρόνου.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα περιμένουν αρκετό καιρό για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως ανακοίνωσε η Euroleague, οι δύο ελληνικές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες τη 12η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (06.07.2019).

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 10 Απριλίου, μετά από 34 αγωνιστικές, ενώ οι «διαβολοβδομάδες» ανέρχονται στις επτά (5η-6η, 9η-10η, 14η-15η, 19η-20η, 23η-25η, 27η-28η, 31η-32η).

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα πλήρες πρόγραμμα των 34 αγωνιστικών της Euroleague

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις