Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε: “Θα γίνει… Τούρκος ο Σλούκας! Έχουμε το ρόλο του Παναθηναϊκού του Παύλου”

Σλούκας
ΦΩΤΟ twitter

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Κώστα Σλούκα, μίλησε ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, ο οποίος τόνισε ότι ο Έλληνας γκαρντ θα παραμείνει στην τουρκική ομάδα για όσο το επιθυμεί.

Μέχρι το 2020 έχει συμβόλαιο ο Κώστας Σλούκας στη Φενέρμπαχτσε και δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και… Τούρκος, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, ο οποίος τόνισε ότι οι πρωταθλητές Τουρκίας ακολουθούν τα “βήματα” του Παναθηναϊκού του Παύλου Γιαννακόπουλου στη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις για Σλούκα και Γιαννακόπουλο

Τι σημαίνει το όνομα Παύλος Γιαννακόπουλος για εσάς;

“Συνηθίζαμε να συναντιόμαστε και να μιλάμε αρκετές φορές. Αναμφίβολα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος γενικά και μία εξέχουσα προσωπικότητα του μπάσκετ συγκεκριμένα. Είχε υψηλή νοημοσύνη και διαίσθηση, που του επέτρεψαν να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μαζί με άριστους παίκτες και προπονητές. Πάνω απ ‘όλα, συνέλαβε το μοντέλο μιας νικήτριας ομάδας. Ήταν ένας άνθρωπος με λογική και ποιότητα, παρά την επιτυχία που είχε σε όλη τη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ο Παναθηναϊκός έγινε ένας από τους λίγους συλλόγους στην Ευρώπη που όλοι οι παίκτες ήθελαν να ενταχθούν σε αυτή. Τώρα, θα έλεγα ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα που έχει αυτό το ρόλο και είναι ικανή να προσελκύσει όλους τους παίκτες που φιλοδοξούν να είναι στην κορυφή».

Πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε να υπογράψει τον Σλούκα την επόμενη σεζόν. Ποια είναι η άποψή σας;

“Ο Σλούκας είναι καλά δεμένος με μας (γέλια)! Θα παραμείνει στην ομάδα για όσο χρονικό διάστημα θέλει. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020. Μπορεί μάλιστα να ζητήσει και τουρκική υπηκοότητα. Αστειεύομαι φυσικά! Είναι καλός παίκτης και άνθρωπος. Μετά από τρία χρόνια, είναι προφανές ότι αισθάνεται πολύ πιο σίγουρος παρά τα λίγα λάθη που κάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις