Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Final Four: Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους “έγιναν” Jedi! Ποιος θα νικήσει;

Ομπράντοβιτς - Γιασικεβίτσιους
@EuroLeague

Ο ένας είναι ο… μάστερ των πάγκων της Euroleague και ο άλλος θέλει να γίνει καλύτερος από το “δάσκαλο” του. Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους θα τεθούν αντιμέτωποι στο Final Four του Βελιγραδίου, και η διοργανώτρια χρησιμοποίησε το Star Wars για να “ζωγραφίσει” την κόντρα τους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγινε ο πρώτος κόουτς στα χρόνια της Euroleague (2001-2018) που φτάνει σε Final Four τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής αλλά μπροστά του έχει μια τεράστια πρόκληση.

Η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε με σκοπό να περάσει στο μεγάλο τελικό του Βελιγραδίου, αλλά ο Ομπράντοβιτς -με τις 9 κατακτήσεις της Euroleague- σκοπεύει να της βάλει ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Σύγκριση “πατέρα” – “γιου” ή δάσκαλου – μαθητή;

Κατά πολλούς, ο Γιασικεβίτσιους έχει χαρακτηριστεί ο… συνεχιστής του “Ζοτς”, ενώ όλοι οι μπασκετόφιλοι περιμένουν πως και πως να δουν τη μεταξύ τους κόντρα.

Σε μια προσπάθεια να… ζωγραφίσει αυτό που θα δούμε την Παρασκευή (18/05, 19:00), η Euroleague πήρε έμπνευση από το Star Wars, έδωσε στους δυο προπονητές από ένα Lightsaber και έθεσε το ερώτημα… “Ποιος θα νικήσει;”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις