Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Final Four: Ομπράντοβιτς και Ντατόμε έκαναν τους πάντες να γελάσουν! [vid]

Final Four: Ομπράντοβιτς και Ντατόμε έκαναν τους πάντες να γελάσουν! [vid]
ΦΩΤΟ youtube

Απέχουμε λίγες ώρες από την έναρξη του Final Four του Βελιγραδίου και το άγχος σε Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ κορυφώνεται. Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είχε τις κλασικές δηλώσεις από τους προπονητές – παίκτες, αλλά και κάποιες στιγμές που έσπασαν τη… υπερβολική σοβαρότητα της διαδικασίας.

Οι προπονητές των Φενέρμπαχτσε, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ (Ομπράντοβιτς, Γιασικεβίτσιους, Ιτούδης και Λάσο) και τέσσερις παίκτες των ομάδων που θα διεκδικήσουν το φετινό Final Four της Euroleague (Ντατόμε, Γιανκούνας, Ροντρίγκεθ και Ντόντσιτς) μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το Final Four της Euroleague.

Από τις δηλώσεις τους δεν είχαμε κάποια σημαντική είδηση, ούτε και από τη συμπεριφορά τους στο πάνελ (σ.σ. κανείς δεν ξεχνάει το… ψυχρό κλίμα που υπήρχε μεταξύ Ομπράντοβιτς – Σπανούλη το 2017). Ποτέ όμως δεν βλάπτει και λίγο χιούμορ, με τον “Ζοτς” αλλά και τον Ντατόμε να προκαλούν το γέλιο με συγκεκριμένες απαντήσεις.

Ο Ομπράντοβιτς σχολίασε με μεγάλη δόση χιούμορ την σπάνια συγκυρία του να έχει αντιμέτωπους τους Γιασικεβίτσιους (παίκτης του στον Παναθηναϊκό), Ιτούδη (βοηθό του στον Παναθηναϊκό) και Λάσο (παίκτη του στη Ρεάλ).

Είναι ωραία που έχω την ευκαιρία να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους. Ήδη άρχισα από χθες το βράδυ (γέλια). Δεν είναι εύκολο, είναι πιο νέοι, θα με χρησιμοποιήσουν. Είμαι σίγουρος πως ο Σάρας θα προσπαθήσει να με πάει κάπου απόψε! Θα παίξει όλα τα χαρτιά του! Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Ξέρω πως ο Σάρας έχει δουλέψει πολύ σκληρά και πόσο ξεχωριστό είναι να είναι με την ομάδα του εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω εδώ τους φίλους μου”.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν νιώθει πίεση, μετά την περσινή κατάκτηση της Euroleague έκανε και πάλι τους πάντες να γελάσουν, αναφέροντας: “Θέλω να δω πού θα είναι ο Σαρούνας το απόγευμα. Αυτή είναι πίεση. Τα άλλα είναι δουλειά, ως συνήθως”

Μια αστεία στιγμή μας χάρισε και ο Ντατόμε, ο οποίος την περασμένη σεζόν έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Πέρο Άντιτς και άφησε -αμέσως μετά τον περσινό νικηφόρο τελικό της Φενέρ- τον Σκοπιανό να του κόψει την κοτσίδα.

Σε ερώτηση για το αν θα αφήσει τους συμπαίκτες του να του ξυρίσουν το μούσι, σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου: “Δεν ξέρω γιατί όλοι ασχολούνται όλοι με το μούσι μου. Είχαμε μία ιδιαίτερη σχέση με τον Πέρο ήταν ένα στοίχημα ανάμεσα σε συμπαίκτες”, ανέφερε ο Ιταλός.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου του Final Four που ξεκινά την Παρασκευή

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις