Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γκάλης: “Μεγαλύτερη ανταμοιβή δεν υπάρχει…”

Γκάλης

“Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας παγκοσμίως” τόνισε ο Νίκος Γκάλης για την είσοδο του στο Hall of Fame, σε δηλώσεις του πριν από τον φιλανθρωπικό αγώνα “Nick Galis hall of famous game”, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε αρχικά στους αθλητές της εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, που βρέθηκε στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, λέγοντας πως: “Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες, εγώ τους θαυμάζω. Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στον κόσμο. Η προσπάθεια δεν θα πρέπει να σταματά ποτέ».

Ο “γκάνγκστερ” συνέχισε τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφερόμενος στο “θαύμα” του ’87. “Μαζί με τα άλλα παιδιά του 1987 κάναμε τους Έλληνες να αγαπήσουν το μπάσκετ.

Ήταν μια εποχή που το μπάσκετ ήταν στα πάνω του λόγω του 1987. Εγώ και άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες”.

Τέλος, ο Γκάλης μίλησε και για την είσοδο του στο Hall Of Fame, τονίζοντας:Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας παγκοσμίως”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις