Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γουόριορς: “Σοκ” με Τόμπσον! Υπέστη ρήξη χιαστών – video

Γουόριορς: “Σοκ” με Τόμπσον! Υπέστη ρήξη χιαστών – video
Reuters

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι φετινοί τελικοί του ΝΒΑ για τους Γουόριορς. Μετά τον Κέβιν Ντουράντ, οι “πολεμιστές” έχασαν με σοβαρό τραυματισμό και τον Κλέι Τόμπσον.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τα έδωσαν όλα κόντρα στους Ράπτορς, προκειμένου να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Τορόντο Ράπτορς 110-114: Πρώτη φορά πρωτάθλημα στον Καναδά!

Οι “πολεμιστές”… πάλεψαν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ (υποβλήθηκε πριν από λίγα 24ωρα σε χειρουργική επέμβαση, με συνέπεια να χάσει ίσως όλη την επόμενη σεζόν) και στο game 6 έχασαν και τον Κλέι Τόμπσον, που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε στην τρίτη περίοδο.

Όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης του Γκρεγκ Λόρενς, ο Τόμπσον υπέστη ρήξη χιαστού, κάτι που κάνει εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα! Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει το μέλλον του παίκτη, που το φετινό καλοκαίρι θα υπέγραφε maximum συμβόλαιο ως ελεύθερος.

Την φετινή σεζόν ο Τόμπσον είχε 21.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 40.2% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις