Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η FIBA έστειλε… λογαριασμούς σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή

Η FIBA έστειλε… λογαριασμούς σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ηρακλή

Οι αποφάσεις από το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA (BAT) και τα ποσά που θα πρέπει να καταλάβουν οι τρεις ΚΑΕ, για οφειλές τους σε παίκτες.

Το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA (Basketball Arbitral Tribunal) καλείται την ΚΑΕ ΑΕΚ να πληρώσει τα οφειλόμενα της προς τους δύο πρώην παίκτες της, Τρέβορ Εμπάκουε και Έντιν Άτιτς. Από την πλευρά των “κιτρινόμαυρων” ξεκαθαρίζεται ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και η διαδικασία αποπληρωμής έχει ήδη ξεκινήσει, αφού έχουν πάρει το… φιρμάνι εδώ και καιρό.

Η ΑΕΚ έπρεπε να καταβάλει στον Αμερικανό σέντερ ένα ποσό της τάξης των 22.500 δολαρίων, στον ατζέντη του 782 δολάρια, αλλά και 5 χιλιάδων ευρώ για τα νομικά έξοδα.

Για τον Έντιν Άτιτς η Ένωση όφειλε να δώσει 43.300 ευρώ που αφορούσαν χρωστούμενα από τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και 10.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Επίσης, έπρεπε να δώσει στην εταιρεία Agency BeoBasket κάτι παραπάνω από 40.000 ευρώ για οφειλές της από τα συμβόλαια του Ντούσαν Σάκοτα και του Μάρκους Σλότερ.

Την ίδια στιγμή, η FIBA καλεί τον ΠΑΟΚ να πληρώσει στον Γουίλιαμ Χάτσερ ένα ποσό ύψους 82.087,37 ευρώ για τα δεδουλευμένα του, συν άλλα 9.200 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

Όσον αφορά τον Ηρακλή, πρέπει να δώσει στον περσινό του παίκτη, Στεν Σοκ, ένα ποσό ύψους 8.000 ευρώ για τα δεδουλευμένα του, συν άλλα 8.025 ευρώ για δικαστικά έξοδα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις