Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Euroleague “τρελαίνει” τον Ολυμπιακό, αλλά η Αρμάνι έκλεισε τα γραφεία της!

Η Euroleague “τρελαίνει” τον Ολυμπιακό, αλλά η Αρμάνι έκλεισε τα γραφεία της!

Η έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία έχει ανησυχήσει όλη της Ευρώπη, αλλά όχι την Euroleague. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται, αφού αναγκάζεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, την ώρα που η Μιλάνο “κλείνει” τα γραφεία της.

Η απίστευτη απόφαση της Euroleague για την πραγματοποίηση του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, παρά την έξαρση του κορονοϊού στην Ιταλία, έχει  αφήσει τους πάντες στην “ερυθρόλευκη” οικογένεια άναυδους.

Click4more: Ακατανόητη στάση από Euroleague! Απέρριψε αίτημα του Ολυμπιακού – Τον… καλεί στο Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός ζήτησε τουλάχιστον την αλλαγή της έδρας του αγώνα, αλλά η διοργανώτρια έδωσε αρνητική απάντηση, υποχρεώνοντας τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν αυτό το “επικίνδυνο” -λόγω του κορονοϊού- ταξίδι. Να αναφέρουμε ότι οι πτήσεις από και προς το Μιλάνο δεν γίνονται, μετά από απόφαση της ελληνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Η ομάδα του Μπαρτζώκα καλείται να ναυλώσει πτήση τσάρτερ για να ταξιδέψει αυθημερόν στη Γενοβα (το αεροδρόμιο στο Μιλάνο έχει κλείσει λόγω του κορονοϊού) και από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Μιλάνο (2 ώρες διαδρομή). Η αναχώρηση θα γίνει με τον ίδιο τρόπο μετά το τέλος του ματς για να εκτεθούν όσο το δυνατόν λιγότερο σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής.

Την ίδια στιγμή, υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο η αποστολή του Ολυμπιακού να μπει σε καραντίνα, μετά την επιστροφή της από την Ιταλία. Σύμφωνα με οδηγία που εξέδωσε η ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη, για κάθε Έλληνα που θα ταξιδέψει στην Ιταλία προβλέπεται -με την επιστροφή του στη χώρα μας- να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Και ενώ η Euroleague έχει αυτή την ακατανόητη στάση προς τον Ολυμπιακό, η Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να κλείσει τα γραφεία της στην οδό Τζουσέπε ντι Βιτόριο.

Απ’ τη μεριά της, η Euroleague ανακοίνωσε προληπτικά μέτρα λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, αφορούν τα παιχνίδια, αλλά και τις media days πριν από αυτά.

• Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στα αποδυτήρια σε όλα τα ματς της Ευρωλίγκας.

• Ακυρώνονται οι δηλώσεις στη μικτή ζώνη.

• Στο 1,5 μέτρο ορίζεται η μίνιμουμ απόσταση μεταξύ των δημοσιογράφων και των παικτών/προπονητών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

• Η media day των ομάδων θα γίνεται μία ή δύο ημέρες πριν τους αγώνες στον χώρο της συνέντευξης Τύπου και παρόντες θα είναι το πολύ δύο παίκτες και ο προπονητής, ενώ θα πρέπει να τηρείται η μίνιμουμ απόσταση του 1,5μ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις