Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε το “μπαμ” με Μάικ Τζέιμς! Pic

Η ΤΣΣΚΑ ολοκλήρωσε το “μπαμ” με Μάικ Τζέιμς! Pic
@cskabasket

Έδειξε να “χαλάει” η συγκεκριμένη μετεγγραφική κίνηση, αλλά τελικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε δικό της τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς.

Είναι πλέον οριστικό! Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα ο Μάικ Τζέιμς. Ο 28χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε για έναν χρόνο με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

“Είμαι ενθουσιασμένος που πηγαίνω σε μια ομάδα με νοοτροπία νικητή. Είναι τιμή που με επέλεξε ο κόουτς Ιτούδης για την ομάδα που κατέκτησε την Euroleague και είμαι έτοιμος να τη βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο”, ανέφερε ο Τζέιμς.

https://twitter.com/cskabasket/status/1160810657450725376

Ο πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στην Euroleague έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο και θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε χαρούμενος για την προσθήκη του Μάικ Τζέιμς στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, αλλά υπενθύμισε πως θα πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο σύστημα της ομάδας.

“Ο Μάικ είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και να αφήσει ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως μπορεί να σκοράρει, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Ήδη στις συζητήσεις που κάναμε δήλωσε αποφασισμένος να το κάνει. Του εύχομαι να έχει υγεία και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους νέους στόχους μας”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

“Τώρα που έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφές μας, το σημαντικό που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιληφθούμε πως αυτή η ομάδα δεν έχει να σχέση με το ρόστερ που πήρε την Euroleague. Πρέπει να ξεχάσουμε την επιτυχία αυτή το συντομότερο, ειδικά όσοι ήταν στην ομάδα και πέρσι. Η προετοιμασία μας θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς 6-7 παίκτες από διαφορετικές χώρες θα παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, να είμαστε αποφασιστικοί και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να παίξουμε καλό μπάσκετ”, πρόσθεσε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις