Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ήφαιστος Λήμνου: Οι παίκτες πρωταγωνιστούν σε βίντεο κατά του καρκίνου!

Ήφαιστος Λήμνου: Οι παίκτες πρωταγωνιστούν σε βίντεο κατά του καρκίνου!
ΦΩΤΟ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Ο Ήφαιστος Λήμνου αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα κατά του καρκίνου και με ένα εξαιρετικό βίντεο και πρωταγωνιστές τους παίκτες της ομάδας, στήριξε την “Οράματος Ελπίδας” -“Γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών”.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου συμμετέχει στην ευαισθητοποίηση για την αύξηση των δοτών μυελού των οστών, μέσα από ένα video που γύρισε στις 21 Φεβρουαρίου κατά την επίσκεψη της ομάδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα” και τον Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στο βίντεο συμμετείχαν ο προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος, οι αθλητές Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Σον Έβανς, Τάιρον Μπρέιζελτον, Τόντρικ Γκότσερ, Ρόλαντς Φρεϊμάνις, Τζέρι Σμιθ, Αντουάν Γουίγκινς, Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι Μανώλης Παπαμακάριος, Μάρκος Κολώκας, Ριχάρδος Καμπόσος, Χριστίνα Σκέντζιου από το υπόλοιπο τιμ.

Το “παρών” έδωσαν επίσης και οι σύζυγοι των παικτών Μαρσέντες Κόσεϊ, Λαουτρίς Μπλάουντ, Αθηνά Πανάκα, Ζισένια Ριβέρα μαζί με το μικρό Τάιρι (Μπρέιζελτον) και τη μικρή Ντέμι (Σμιθ).

Το video του Ηφαίστου Λήμνου

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις