Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Να παρέμβει η Πολιτεία για Αναστόπουλο!”

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Να παρέμβει η Πολιτεία για Αναστόπουλο!”
ΦΩΤΟ intime

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για το τραγικό γεγονός της επίθεσης οπαδών στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου, ζητώντας από την Πολιτεία να παρέμβει για να προστατεύσει το άθλημα.

Στο “βάλτο” το ελληνικό μπάσκετ, με χούλιγκαν να τραμπουκίζουν στο σπίτι του τον διαιτητή Αναστόπουλο, ο οποίος και “στοχοποιήθηκε” ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας.

Περίπου 100 οπαδοί με 50 μηχανάκια βρέθηκαν έξω από την οικία του Έλληνα ρέφερι παρότι στο σημείο υπήρχε και αστυνομία, καθώς ήταν γνωστό ότι υπήρχε αστυνομική προστασία. Χωρίς δισταγμό όμως, προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητό του και φώναξαν απειλητικά συνθήματα εναντίον του.

Το γεγονός σχολιάστηκε έτσι και από την πλευρά του Παναθηναϊκού, η οποία και ζήτησε από την Πολιτεία και τη δικαιοσύνη να παρέμβουν, για το καλό του αθλήματος.

Οι “πράσινοι” κάνουν μάλιστα λόγο και για “κρίσιμες στιγμές για το ελληνικό μπάσκετ”.

Η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Οι ώρες για το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ κρίσιμες. Θέλοντας το καλό του δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Άλλωστε υπάρχει εμπιστοσύνη ότι έστω και την ύστατη στιγμή η Πολιτεία θα επέμβει προστατεύοντας το άθλημα και η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες, όπου αυτές αναλογούν”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις