Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Με Καλάθη ο Παναθηναϊκός! Έτοιμος ο Έλληνας γκαρντ για τον ΠΑΟΚ

Με Καλάθη ο Παναθηναϊκός! Έτοιμος ο Έλληνας γκαρντ για τον ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νικ Καλάθης φαίνεται ότι έχει ήδη ξεπεράσει το σοκ του αυτοκινητιστικού ατυχήματος στην Κηφισιά και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τον τρίτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Φθηνά τη γλίτωσε τελικά ο Νικ Καλάθης από τον επικίνδυνο οδηγό που τράκαρε το αυτοκίνητό του στην Κηφισιά και με μοναδικό πρόβλημα για τον ίδιο, το ψυχολογικό σοκ, ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Θεσσαλονίκη.

Οι “πράσινοι” φιλοξενούνται από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για τον τρίτο ημιτελικό της Stoiximan.gr Basket League και ενώ προηγούνται με 2-0 στη σειρά, θέλουν μία ακόμη νίκη για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στην προσπάθειά τους αυτή λοιπόν, θα έχουν κανονικά και το μεγάλο τους “αστέρι”, τον Νικ Καλάθη.

Ο διεθνής γκαρντ, ενεπλάκη σε τροχαίο με την οικογένειά του στην Κηφισιά, όταν ένας απρόσεκτος, ηλικιωμένος οδηγός πέρασε “Stop”, χωρίς να σταματήσει, αλλά πέραν από τις υλικές ζημιές και κάποιους μικροτραυματισμούς, όλα κύλησαν καλά για τον ίδιο, τη γυναίκα του και το παιδί του, που επίσης επέβαιναν στο αυτοκίνητό του.

Ο 29χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού μάλιστα, τέθηκε κανονικά και στη διάθεση του Πασκουάλ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει και το σοκ της σύγκρουσης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις