Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κανονικά… τζάμπολ! Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος οι λύσεις

Κανονικά… τζάμπολ! Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος οι λύσεις
ΦΩΤΟ intime

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket league θα πραγματοποιηθεί κανονικά το προσεχές διήμερο. Μετά από 3,5 ώρες συνεδρίασης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, κανείς δεν έγινε… πιο σοφός.

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Basket League θα διεξαχθεί κανονικά το διήμερο 07-08.05.2019 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οι πρώτοι διάλογοι Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων στον ΕΣΑΚΕ

Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ θεωρώντας πως η κλήρωση των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Α1 ήταν παράνομη, κάτι που βασίζει στο επιχείρημα πως η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών της, χωρίς να έχει την σύνθεση που προβλεπόταν. Φυσικά, όλα ξεκίνησαν από την παρουσία του “ανεπιθύμητου” -για τους Πειραιώτες- διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου, στην αναμέτρηση τους.

Οι ομάδες καλούνται να αγωνιστούν και από εκεί και πέρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Σε περίπτωση δικαίωσης των “ερυθρόλευκων”, τότε η 26η αγωνιστική θα πρέπει να ξαναγίνει, ενώ θα προκαλέσει πρόβλημα και στα πλέι οφ, που ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Τα «δηλητηριώδη» σχόλια στον ΕΣΑΚΕ! Ο… υπάλληλος και το ρεκόρ Γκίνες

Οι ομάδες της Basket League επιθυμούν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ δεν θέλουν και την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Παναγιώτης Ααστόπουλος δεν θα δώσει το “παρών” στο ΣΕΦ.

Γαλατσόπουλος μέσα στον ΕΣΑΚΕ: «Θα δηλώσει κώλυμα ο Αναστόπουλος»

Αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο την Τετάρτη, δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού του Ολυμπιακού, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον Προμηθέα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός πρότεινε στην πλευρά του Παναθηναϊκού να υπάρξουν ξένοι διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια που μπορεί να υπάρχουν στα πλέι οφ, με την πλευρά του “τριφυλλιού” να μην σχολιάζει καν.

Ολυμπιακός: Κάλεσμα στον Παναθηναϊκό για ξένους διαιτητές!

Οι ομάδες θα τα ξαναπούν μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος…

Ατάκα από Γιαννακόπουλο! Δεν μίλησαν οι Αγγελόπουλοι

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις