Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κατηγορεί τον Ολυμπιακό για ρατσισμό ο Τζέιμς! Τι έγραψε για τους Κινέζους [pic]

Κατηγορεί τον Ολυμπιακό για ρατσισμό ο Τζέιμς! Τι έγραψε για τους Κινέζους [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θέλησε να αστειευτεί με την πρόταση του Παναθηναϊκού για Κινέζους διαιτητές στα ντέρμπι και η ανάρτησή του στα social media έγινε viral, με τον Μάικ Τζέιμς όμως να επιτίθεται στους “κόκκινους” για ρατσισμό.

Η δυσφήμηση του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται, καθώς η αντιδικία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τους διαιτητές στα ντέρμπι, έχει προκαλέσει τα σχόλια παικτών και παραγόντων από όλο τον κόσμο.

Το αίτημα των Πειραιωτών για ξένους διαιτητές, έφερε την απάντηση του Τριφυλλιού για… Κινέζους, γεγονός που σχολίασε ακόμη και ο πρώην MVP της Euroleague, Μάλκομ Ντιλέινι, γράφοντας στο twitter: “Είμαι πολύ σίγουρος πως δεν θέλετε Κινέζους διαιτητές”.

Το “καυστικό” σχόλιο του Αμερικανού για το… επίπεδο των διαιτητών στην Κίνα όμως, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε εκείνο του πρώην “πράσινου” Μάικ Τζέιμς, ο οποίος και κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για ρατσισμό. Κι αυτό γιατί η φωτογραφία που ανέβασαν οι Πειραιώτες στα social media και απεικονίζει τους Μάνο, Παναγιώτου και Αναστόπουλο, έχει όλα τα… στερεότυπα για τους πολίτες της Κίνας.

“Αυτή η φωτογραφία είναι τέρμα ρατσιστική”, έγραψε από την πλευρά του, ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις