Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κατσικάρης: «Ο κόσμος θα βλέπει μία ανταγωνιστική ομάδα»

Κατσικάρης: «Ο κόσμος θα βλέπει μία ανταγωνιστική ομάδα»

Ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου τέθηκε σήμερα ο Φώτης Κατσικάρης, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Τενερίφη.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα είδε τη συνεργασία του με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ να λύνεται, χαρακτήρισε φιλόδοξη την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Basketball Champions League, υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα βλέπει μία ανταγωνιστική ομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι η ισπανική λίγκα βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο.

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές» είπε αρχικά ο Κατσικάρης και συνέχισε: «Πρόκειται για μια έξυπνη ομάδα, γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες και ο πρώτος στόχος είναι να δείξουν οι παίκτες το επίπεδό τους, κάτι που δεν είχε γίνει μέχρι τώρα για διάφορους λόγους.

Σκοπός μας είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε τον Απρίλιο, τον Μάιο και τα playoffs. Είναι μια φιλόδοξη ομάδα, γι’ αυτό ήρθα άλλωστε και το μήνυμα μου προς τον κόσμο είναι πως θα βλέπουν μια ομάδα ανταγωνιστική που θα τα δίνει όλα για την νίκη σε κάθε ματς.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν δυσκολεύτηκα να αποδεχτώ την πρόταση. Μίλησα σε κάθε παίκτη ατομικά, βλέπω μια ομάδα με όρεξη για δουλειά και θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Έχω δουλέψει στη Ρωσία, το Ισραήλ και την Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ισπανική λίγκα είναι πιο ενδιαφέρουσα και βρίσκεται στο πιο υψηλό επίπεδο».

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις