Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κίμκι – Ολυμπιακός: Για το “διπλό” κόντρα στον Μπαρτζώκα

Κίμκι - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητος για 4η… διαβολοβδομάδα στη Euroleague, παίζοντας στην έδρα της Κίμκι (19:00, NewsIt.gr, Novasports 2), για την 19η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Πέρασαν λίγες ώρες μετά τον εντός έδρας “περίπατο” του επί της Μακάμπι και ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει το ίδιο… δυναμικά και να πάρει το “διπλό” στην έδρα της Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Eurolegue.

https://twitter.com/olympiacosbc/status/953911688729972736

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αυτή τη στιγμή ρεκόρ 13-5, “μετράνε” 7×7 σε εβδομάδες διπλών αγώνων στην Euroleague και θέλουν να συνεχίσουν το συγκεκριμένο σερί τους, φεύγοντας με τη νίκη από τη Ρωσία.

Την αποστολή του Ολυμπιακού ακολούθησε ο αμφίβολος, Τζαμέλ ΜακΛιν. Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός σέντερ απέκτησε πρόβλημα στη μέση, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι, αλλά η κατάσταση του έχει παρουσιάσει βελτίωση και ίσως καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην Κίμπι.

Απ’ την άλλη, η ρωσική ομάδα έχει ρεκόρ 10-8 και προέρχεται από νίκη μέσα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τόμας Ρόμπινσον..

Ολυμπιακός και Κίμκι έχουν αναμετρηθεί μόλις επτά φορές στο παρελθόν, με την παράδοση να είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας, που μετράει πέντε νίκες. Άξιο αναφοράς, πως οι δυο νίκες που έχει πάρει η ρωσική ομάδα κόντρα στους Πειραιώτες, έχουν γίνει στο “σπίτι” της.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

19η Ααγωνιστική στην Euroleague (18-19/1/2018)

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου

Κίμκι (Ρωσία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 19:00

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Βαλένθια (Ισπανία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία)

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 21:15

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Μπασκόνια (Ισπανία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)

Μάλαγα (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις