Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Σέλτικς και Κλίπερς τίμησαν τη μνήμη του μεγαλύτερου “εχθρού” τους! (videos)

Κόμπι Μπράιαντ: Σέλτικς και Κλίπερς τίμησαν τη μνήμη του μεγαλύτερου “εχθρού” τους! (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ τίμησαν οι δύο παραδοσιακοί αντίπαλοι των Λέικερς (Σέλτικς και Κλίπερς), πριν την έναρξη των αναμετρήσεών τους για το ΝΒΑ, τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/1), μέσα σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποτέλεσε για χρόνια το μεγαλύτερο αντίπαλο και μόνιμο… βραχνά τόσο των παραδοσιακών ανταγωνιστών, Μπόστον Σέλτικς, όσο και των Κλίπερς στο ντέρμπι του Λος Άντζελες. Δύο ομάδες που πριν τα ματς τους τα “ξημερώματα” της Παρασκευής στο ΝΒΑ, τίμησαν τη μνήμη του “Black Mamba” αναγνωρίζοντάς του ότι αποτέλεσε θρύλο του αθλήματος και αδιαμφισβήτητος “Βασιλιάς” της πόλης.

Οι Σέλτικς συγκεκριμένα, πριν το εντός έδρας ματς με τους Γουόριορς, πρόβαλλαν video που απεικόνιζε τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζιάνα, με τη λεζάντα να γράφει “Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ”, μέσα σε έντονο κλίμα συγκίνησης στο “Boston Garden”.

Oι Κλίπερς από την πλευράς τους, πριν το ματς με τους Κινγκς, φόρεσαν μπλουζάκια προπόνησης με το Νο8 και το Νο24, ενώ υπήρχαν οπαδοί με φανέλες των Λέικερς, που έγραφαν το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ. Επίσης πριν το τζάμπολ κρατήθηκαν 24 δευτερόλεπτα απόλυτης σιγής στην μνήμη του θρυλικού NBAer.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις