Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ξεφτίλισε τον Κουφό ο Αντετοκούνμπο! “Θα είναι αμήχανα όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα” – video

Ξεφτίλισε τον Κουφό ο Αντετοκούνμπο! “Θα είναι αμήχανα όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ένα κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω στον Κώστα Κουφό έγινε viral στο NBA, με οπαδούς να αλλάζουν μέχρι και τη σελίδα του Έλληνα σέντερ στη wikipedia, γράφοντας ότι μετά από αυτό σταμάτησε αναγκαστικά την καριέρα του.

Σε μία από τις φάσεις της βραδιάς σε ολόκληρο το NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκανε… πόστερ τον Κώστα Κουφό, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς έναντι των Σακαραμέντο Κινγκς και έβαλε στο “στόχαστρο” τον Έλληνα σέντερ.

«Η καριέρα του ολοκληρώθηκε βίαια στις 4 Νοεμβρίου 2018 έπειτα από το τόμαχοκ κάρφωμα του Γιάννη», έγραφε για αρκετή ώρα μετά τη συγκεκριμένη φάση, η σελίδα του Κουφού στη wikipedia, με τους οπαδούς να τον… τρολάρουν για το κάρφωμα που “έφαγε” από τον συμπατριώτη του.

Για το θέμα ρωτήθηκε μάλιστα μετά το ματς και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Είναι φίλος μου, δεν θα μιλήσω άσχημα για αυτόν. Eίμαστε συμπατριώτες. Είναι σπουδαίο παιδί. Έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Έχω γνωρίσει τη μητέρα του. Θα είναι κάπως αμήχανο όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα και μιλήσουμε ξανά, αλλά πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου”.

Το κάρφωμα του Γιάννη στον Κουφό

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις