Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξεσπάθωσε ο Γιοκιτς για το NBA: “Είμαστε σαν ζώα σε τσίρκο”

Ξεσπάθωσε ο Γιοκιτς για το NBA: “Είμαστε σαν ζώα σε τσίρκο”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο κορυφαίος σέντερ του NBA την περασμένη σεζόν, όμως δεν φαίνεται να έχει και την καλύτερη άποψη για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι παίκτες που αγωνίζονται στις ΗΠΑ, κυρίως από τους οπαδούς.

Παρότι αποθέωσε τις ομάδες του NBA για όσα προσφέρουν στους παίκτες, ο Νίκολα Γιόκιτς ξεσπάθωσε για την αντιμετώπιση που έχουν από τους οπαδούς στα γήπεδα, βάσει και της σχετικής εντολής από το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο sportklub.rs, ο κορυφαίος Σέρβος σέντερ, έδειξε ενοχλημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να δαπανούν ώρες ολόκληρες για φωτογραφίες με τον κόσμο και έκανε λόγο ακόμη και για “ζώα σε τσίρκο”.

Οι δηλώσεις του Γιόκιτς

«Κάθε ομάδα του NBA επιτρέπει στους παίκτες της να γίνουν οι καλύτεροι που μπορούν. Μας παρέχουν τα πάντα: Φροντίδα, προπόνηση, γιατρούς. Και οι ομάδες δεν θα δώσουν ποτέ αιτία να τις κατηγορήσεις για την αποτυχία σου. Το NBA είναι ένα μεγάλο show που συνεχίζεται και συνεχίζεται. Κι αν πληγωθείς, είσαι απλά κομμάτι του τσίρκου.

Όπου και να πάμε, οι άνθρωποι θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες. Είμαστε σαν ζώα σε τσίρκο που… πρέπει να βγάζουμε φωτογραφίες. Το θεωρώ αστείο διότι αν το κοιτάξεις βαθύτερα, χάνεις την συνείδηση της πραγματικότητας. Είμαστε απλά παίκτες, παίζουμε μπάσκετ».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις