Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λαρεντζάκης: “Ο πιο μεγάλος τίτλος στην ιστορία της ΑΕΚ”

Λαρεντζάκης: “Ο πιο μεγάλος τίτλος στην ιστορία της ΑΕΚ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA και χαρακτήρισε την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ως τον πιο μεγάλο τίτλο στην ιστορία της ΑΕΚ

Ο 25χρονος διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε στην ιστοσελίδα της FIBA πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να συνεχίσουν στο μονοπάτι των επιτυχιών, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον τίτλο του Basketball Champions League που κατέκτησαν οι “κιτρινόμαυροι” την περασμένη σεζόν.

ΑΕΚ – Φλαμένγκο: Παγκόσμιος θρίαμβος! Σήκωσε και το Διηπειρωτικό Κύπελλο η Ένωση – videos

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε αυτό το τρόπαιο. Η περσινή χρονιά ήταν επιτυχημένη και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να προπονούμαστε κάθε ημέρα για να γίνουμε καλύτεροι».

Στη συνέχεια, ο Λαρεντζάκης πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο πιο μεγάλος τίτλος στην ιστορία της ΑΕΚ. Έπρεπε να κατακτήσουμε πρώτα το Basketball Champions League, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό, για να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να εκτιμάμε κάθε τίτλο που παίρνει η ομάδα».

Να αναφέρουμε ότι η αποστολή της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη (19.02.2019 – 16:30).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις