Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΛεΝτέι: «Με πείραξε αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό»

ΛεΝτέι: «Με πείραξε αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό»

Ο Ζακ ΛεΝτέι αναφέρθηκε στην απόφαση του Ολυμπιακού να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι δεν ήταν σύμφωνος με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ζακ ΛεΝτέι παραχώρησε συνέντευξη σε λιθουανικό μέσο και μίλησε για την περσινή σεζόν του στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στην απόφαση των Πειραιωτών να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι τον πείραξε, γιατί ήθελε πολύ να παίξει.

«Ήταν μια τρελή κατάσταση. Με πείραξε, γιατί ήθελα πολύ να παίξω. Όμως αυτά τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας. Δεν ήταν δική μας η απόφαση. Όταν προσπάθησα να ρωτήσω, οι απαντήσεις με μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο. Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί είμαι μαχητής, δεν δίνω πολλή σημασία σε ό,τι γίνεται παρασκηνιακά. Με ενδιαφέρει να παίζω μπάσκετ και προσπαθώ να εστιάζω σε ό,τι μπορώ να ελέγξω εγώ. Έμεινα στην ομάδα όλο το χρόνο και έκανα ό,τι μου ζήτησαν. Άφησα το σώμα και την ψυχή μου εκεί. Είχα εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου και με βοήθησαν πολύ. Μου έδωσαν καλά παραδείγματα για το μέλλον», ανέφερε ο ΛεΝτέι.

«Όταν ήρθε η πρόταση από την Ζαλγκίρις μίλησα με τον Τουπάν και το πώς είναι η συνεργασία με τον Γιασικεβίτσιους. Δεν με πειράζει ένας προπονητής να είναι αυστηρός. Οι καλοί παίκτες δεν φοβούνται να τους κοουτσάρει κανένας και μπορούν να συνεργαστούν με κάθε προπονητή. Είναι υπέροχο για μένα που είμαι στην Ζαλγκίρις, μαθαίνω και γνωρίζω νέους ανθρώπους. Θέλω να διεκδικήσω τίτλους εδώ, αυτός είναι ο στόχος μου», πρόσθεσε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις