Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Μάτζικ” Τζόνσον για Αντετοκούνμπο: “Θα είναι κυρίαρχος στο ΝΒΑ”

“Μάτζικ” Τζόνσον για Αντετοκούνμπο: “Θα είναι κυρίαρχος στο ΝΒΑ”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μεγάλος και βασικός λόγος που οι Μπακς βρίσκονται μια.. ανάσα από τους τελικούς της Ανατολής. Ένας ακόμα “θρύλος” του ΝΒΑ αναγνωρίζει τα κατορθώματα και την αξία του “Greek Freak”.

Ο εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε ένα ακόμα θρίαμβο μέσα στη Βοστώνη, εκεί όπου η ομάδα του Μιλγουόκι πανηγύρισε με 113-101 απέναντι στους Σέλτικς, έκανε το 3-1 στην σειρά και πλέον βρίσκεται μία νίκη από τον τελικό της ανατολικής περιφέρειας στο NBA.

Ο Αντετοκούνμπο «σκοτώνει» τους Σέλτικς! Νέο break οι Μπακς – video

Οι Μπακς θα επιχειρήσουν να τα καταφέρουν, για πρώτη φορά μετά το 2001, στο πέμπτο παιχνίδι που θα φιλοξενήσουν στο Μιλγουόκι, έχοντας φυσικά για.. οδηγό τον “Greek freak”.

Ο Αντετοκούνμπο αναγκάζει τους αντιπάλους του να… υποκλιθούν στο ταλέντο και τα κατορθώματα του. Παράλληλα, όλοι οι “θρύλοι” του ΝΒΑ μιλούν με τα καλύτερα λόγια, όταν τον σχολιάζουν.

Τσαρλς Μπάρκλεϊ: «Οι Μπακς θα πάρουν το πρωτάθλημα» – video

Σακίλ Ο’Νιλ, Μπάρκλεϊ και τώρα… ο τεράστιος “Μάτζικ” Τζόνσον. “Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνωστός ως Greek Freak δείχνει σε όλη την λίγκα γιατί είναι τόσο ξεχωριστός παίκτης σκοράροντας 39 πόντους και οδηγώντας τους Μπακς με 3-1 νίκες επί των Σέλτικς. Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ σε κανονική διάρκεια και playoffs για πολλά χρόνια” πόσταρε η θρυλική μορφή των Λέικερς και του παγκόσμιου μπάσκετ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις