Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Με μπλουζάκια Χάνεϊκατ κόντρα στον Ολυμπιακό! Η συγκινητική αφιέρωση της Χίμκι

Με μπλουζάκια Χάνεϊκατ κόντρα στον Ολυμπιακό! Η συγκινητική αφιέρωση της Χίμκι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θρηνεί εδώ και λίγους μήνες, το χαμό ενός εκ των πρωταγωνιστών της Euroleague, του Τάιλερ Χάνεϊκατ, με την ομάδα του τη Χίμκι να τιμά τη μνήμη του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Απόλυτα συγκινητικές στιγμές αναμένονται στο Χίμκι – Ολυμπιακός, αφού οι παίκτες της ρωσικής ομάδας αποφάσισαν να φορέσουν πριν την έναρξη του αγώνα, ειδικά μπλουζάκια με το όνομα του πρώην συμπαίκτη τους, Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος και έχασε τη ζωή του, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Το γεγονός αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πάβελ Αστάκοφ, ο οποίος και ανέφερε τα εξής: “Οι παίκτες της Χίμκι θα βγουν στο παρκέ για την παρουσίαση πριν από το τζάμπολ φορώντας μπλουζάκια με το όνομα του Χάνεϊκατ.

Ο Τάιλερ ήταν ένα σημαντικό μέλος της ομάδα μας, θέλαμε να μείνει στη Χίμκι για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση και οι φίλαθλοί μας τον αγαπούσαν πολύ.

Ό,τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι ήταν μια μεγάλη τραγωδία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε ξανά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις