Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπάγερν – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Θα είναι πιο έτοιμοι! Αυτά πρέπει να προσέξουμε”

Μπάγερν – Παναθηναϊκός, Πασκουάλ: “Θα είναι πιο έτοιμοι! Αυτά πρέπει να προσέξουμε”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Μόναχο, αφού την Τρίτη (16.10.2018) δίνει τον πρώτο του εκτός έδρας αγώνα στη φετινή Euroleague κόντρα στην Μπάγερν. O Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τους παίκτες – κλειδιά των Βαυαρών, αλλά και για το που πρέπει να δώσει προσοχής, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε πριν την αποχώρηση του Παναθηναϊκού για το Μόναχο και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να εμφανιστεί πνευματικά έτοιμη κόντρα στη Μπάγερν. Ο Καταλανός κόουτς περιμένει τους Βαυαρούς… πιο καλούς, σε σχέση με την πρεμιέρα τους στην Euroleague, ενώ ανέφερε πως το “τριφύλλι” θα πρέπει να ρίξει βάρος στην άμυνα και να προσέξει το ρυθμό του αγώνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στην κάμερα της nova…

Για το τι περιμένει να δει στο ματς με την Μπάγερν: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Η Μπάγερν είναι μια νέα ομάδα στη διοργάνωση. Νομίζω στο πρώτο ματς έπαιξαν καλά για 25 λεπτά και μετά η Εφές κατάφερε να ξεφύγει και δε μπόρεσαν να επιστρέψουν. Είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θα είναι πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για την πρώτη… διαβολοβδομάδα για τον ομάδα του στην Euroleague: «Πάντα είναι το ίδιο. Επικεντρωνόμαστε στο πρώτο παιχνίδι και μετά θα κοιτάξουμε το άλλο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το πρώτο ματς με τη Μπάγερν και μετά θα ασχοληθούμε με την Γκραν Κανάρια. Πρέπει να σκέφτεσαι το ματς που έρχεται και να είσαι έτοιμος πνευματικά».

Για τα «κλειδιά» στο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας: «Έχουν παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, όπως ο Γιόβιτς και ο Κόπονεν. Είναι η ψυχή της ομάδας. Επίσης θα ρίξουν βάρος στην άμυνά τους και θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα και το αμυντικό ,ας ριμπάουντ. Επίσης, να μην κάνουμε λάθη».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις