Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Ψάχνει υπέρβαση το Τριφύλλι!

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Ψάχνει υπέρβαση το Τριφύλλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για τη 18η αγωνιστική της Euroleague και έχει μια πρώτη ευκαιρία για… υπέρβαση, την οποία και χρειάζεται πλέον, αν θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ.

Η “ανηφόρα” του Παναθηναϊκού στη Euroleague ξεκινάει από τη Βαρκελώνη, αφού οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν τη Μπαρτσελόνα στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους, έχοντας συνολικά 7 από τα 9 παιχνίδια που απομένουν, μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στην πρώτη 8άδα της διοργάνωσης, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, όμως τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, την αναγκάζουν να ψάξει μεγάλα διπλά, για να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Το πρώτο από αυτά λοιπόν, διεξάγεται απόψε (11/01, 21:00 LIVE από το Newsit.gr) στο Παλαού Μπλαουγκράνα, με το Τριφύλλι να κοντράρεται με τη φορμαρισμένη ομάδα του Πέσιτς, η οποία και “τρέχει” ένα σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα στη Euroleague, με την τελευταία της απώλεια πάντως, να είναι εντός έδρας και μάλιστα από τον Ολυμπιακό, στη 13η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει λοιπόν να υπερβεί τον εαυτό του, αφού και τη φετινή σεζόν, παρουσιάζεται αρκετά “αδύναμος” εκτός έδρας, έχοντας μόλις μία νίκη επί της Μπουντούτσνοστ. Κι αυτή τη φορά δε, θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες, αφού οι Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάσης Αντετοκούνμπο παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Σον Κιλπάτρικ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα και θα ενισχύσει την ομάδα, από την επόμενη αγωνιστική.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις