Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Ο Μπλατ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βιτόρια

Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Ο Μπλατ περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βιτόρια
ΦΩΤΟ eurokinissi (Αρχείο)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναγνώρισε πως Μπασκόνια και Ολυμπιακός έχειν κοινό στιλ παιχνιδιού και τόνισε η αναμέτρηση της Βιτόρια θα είναι δύσκολη για την ομάδα του.

“Η Μπασκόνια έχει έναν κορμό από πέρσι και ενισχύθηκε με στόχο να προσπαθήσει να φτάσει στο Final 4. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο” δήλωσε αρχικά ο Ντέιβντ Μπλατ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια.

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Πάει για το… προσπέρασμα του Διαμαντίδη!

Ο κόουτς των “ερυθρόλευκων” ανέφερε στη συνέχεια: “Οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν ένα παρόμοιο στυλ μπάσκετ. Σίγουρα στη Βιτόρια θα δούμε μια ομάδα που θα παίξει σε υψηλό ρυθμό και θα πάρει πολλά σουτ. Έχουν καλούς σουτέρ, αλλά και παίκτες με μέγεθος και αθλητικότητα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σε κάθε αγώνα η νοοτροπία και ο χαρακτήρας μιας ομάδας είναι σημαντικά στοιχεία, ανεξάρτητα από το στυλ σου. Εξαρτάται πόσο είσαι πνευματικά έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις αρετές του αντιπάλου και να εκμεταλλευτείς εσύ τα δικά σου ατού”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις