Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Το έξτρα κίνητρο του “τριφυλλιού”

Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: Το έξτρα κίνητρο του “τριφυλλιού”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Βιτόρια, εκεί όπου αύριο (2/11) το “τριφύλλι” θα τεθεί αντιμέτωπο με την Μπασκόνια, για την 5η αγωνιστική της Euroleague. “Έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε”, δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

“Tώρα είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και είναι, ας το πούμε, φυσιολογικό. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά το να χάσουμε αυτή την εποχή στην έδρα της Μπαρτσελόνα ή στην έδρα της ΤΣΣΚΑ είναι κάπως φυσικό. Προφανώς και έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε”, τόνισε αρχικά ο Πασκουάλ για το γεγονός ότι το “τριφύλλι” δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης σε εκτός έδρας παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα.

“Δύσκολο να παίξουμε εκεί”

Για τη Μπασκόνια, ανέφερε: “Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε πως η Μπασκόνια άλλαξε τον προπονητή της. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, κέρδισε το τελευταίο πρωτάθλημα στην Ισπανία. Ξέρω πως θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί, ξέρω πως θα βρω απέναντί μου έναν πολύ καλό προπονητή και είμαι σίγουρος πως θα κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα του”.

Τέλος, σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός έχει την αυτοπεποίθηση για να νικήσει, σχολίασε: “Το πρόγραμμα είναι… απίστευτο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή τη σεζόν στα πρώτα 17 παιχνίδια θα δώσουμε 11 εκτός, άρα είναι πολύ δύσκολη αρχή για εμάς. Όμως, κάθε μέρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι εξαιρετικό. Μετά τη νίκη με τη Φενέρμπαχτσε, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτό”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις