Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπάτζετ 37,7 εκατ. ευρώ για τη Μπαρτσελόνα! Υπερδιπλάσιο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Μπάτζετ 37,7 εκατ. ευρώ για τη Μπαρτσελόνα! Υπερδιπλάσιο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
ΦΩΤΟ twitter

Ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη συνεχίζει να έχει η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα και παρά τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων σε Ισπανία και Euroleague, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε νέα αύξηση στα 37,7 εκατ. ευρώ.

Με αύξηση 11%, το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ έφθασε τα 37,7 εκατ. ευρώ και είναι υπερδιπλάσιο των δύο ελληνικών ομάδων, με τις οποίες ανταγωνίζεται κάθε χρόνο στη Euroleague.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στη Euroleague “παλεύοντας” για μια θέση στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενάντια σε οικονομικά… θηρία. Αυτό αποδεικνύεται και από το μπάτζετ των “μπλαουγκράνα”, το οποίο σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, αυξάνεται περαιτέρω ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει ήδη προχωρήσει σε “πανάκριβες” μετεγγραφές, όπως αυτή του Κρις Σίνγκλετον και του Κέβιν Πάνγκος, οι οποίες και προστίθενται σε ένα ρόστερ με κορυφαίους παίκτες σε επίπεδο Euroleague, σαν τον Ερτέλ και τον Τόμιτς. Κάπως έτσι το “μπάτζετ” της έχει εκτοξευθεί στα 37,7 εκατ. ευρώ και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, αφού στόχος είναι η επιστροφή της στις πρώτες θέσεις, μετά από κάποιες “καταστροφικές” χρονιές.

Το δημοσίευμα για το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις