Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπερτομέου: “Θέλουμε να επιστρέψει το Final 4 στην Ελλάδα”

Μπερτομέου: “Θέλουμε να επιστρέψει το Final 4 στην Ελλάδα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το Final Four στην Ελλάδα.

Μπορεί να απέφυγε να θέσει έναν χρονικό ορίζοντα, αλλά ο Ζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε τη θέληση του να δει ξανά ένα Final Four στην Ελλάδα.

“Σίγουρα μας ενδιαφέρει σαν προοπτική, η τελευταία φορά ήταν το 2007. Θέλουμε να επιστρέψει το Final Four στην Ελλάδα, δεν μπορώ να πω πότε, θέλουμε όμως να γίνει και πάλι εδώ” δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague στην κάμερα της COSMOTE TV.

“Ήμουν τυχερός να είμαι φίλος του για χρόνια, αλλά όταν έφυγε από τη ζωή, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχτισε τον Παναθηναϊκό, ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με έξι τίτλους”, ανέφερε ο Μπερτομέου για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, ο Μπερτομέου δήλωσε: “Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις