Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπλατ: “Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω! Να ενθαρρύνω και να εμπνεύσω”

Μπλατ: “Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω! Να ενθαρρύνω και να εμπνεύσω”
Intime

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τοποθετήθηκε για τους λόγους που προχώρησε στην αποκάλυψη της ασθένειας του, τόνισε ότι δεν θα τα παρατήσει και ανέφερε ότι ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο, ώστε να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ “σόκαρε” τους πάντες, αφού -με μία επιστολή- επέλεξε να μοιραστεί με τον κόσμο τo προσωπικό πρόβλημα υγείας του.

Συγκινεί ο Μπλατ! “Διαγνώστηκα με Πολλαπλή Σκλήρυνση”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι πριν από μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση) και λίγη ώρα μετά μίλησε στο ισραηλινό κανάλι “Sport5”, τόνισε πως δεν έχει καμία διάθεση να τα παρατήσει και ανέφερε πως ήθελε να στείλει ένα… μήνυμα ζωής!

Τα όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ:

“Αισθάνομαι ανακούφιση, γιατί τώρα οι φήμες θα σταματήσουν. Ελπίζω πως θα ενθαρρύνω και θα εμπνεύσω κι άλλους που αντιμετωπίζουν αυτή τη δυσκολία. Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω, ούτε το σκέφτομαι τώρα. Θα γίνει κάποια μέρα, όταν αποσυρθώ. Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό το κείμενο, έπρεπε όμως να το κάνω και έγραψα αυτά που έγραψα. Άλλωστε δεν έμαθα σήμερα τα νέα, τα γνωρίζω εδώ και μερικούς μήνες. Αντιμετωπίζω την κατάσταση, ακόμη και πέρυσι εργάστηκα υπό αυτές τις συνθήκες οπότε δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός, με αγαπά και μου δείχνει τα συναισθήματά του. Ένας από αυτούς είναι κι ο GM των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις