Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μπλατ για Σπανούλη: “Ωραίο συναίσθημα να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Βασίλη”

Μπλατ για Σπανούλη: “Ωραίο συναίσθημα να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Βασίλη”

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, ο Ντέιβιντ Μπλατ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των “ερυθρολεύκων”.

Παράλληλα, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπασκόνια για την Euroleague και φυσικά για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος, προσπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμφάνιση του Γιάνις Τίμα.

Όσα δήλωσε ο Μπλατ

“Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες προσέγγισαν το παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα. Το θέλαμε αυτό και είμαι χαρούμενος. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και κάναμε ένα δύσκολο παιχνίδι να μοιάζει εύκολο. Αλλά πιστέψτε με δεν είναι εύκολο, ειδικά μετά το παιχνίδι της Παρασκευής κάναμε μεγάλη προσπάθεια σωματικά και πνευματικά.

Είδα σε όλη την Ευρώπη πως ομάδες Euroleague έχασαν ή δυσκολεύτηκαν με εξαίρεση εμάς και τον Παναθηναϊκό. Έχασαν μεγάλες ομάδες και δεν είναι εύκολο να παίζεις 48 ώρες συνεχόμενους αγώνες. Και το λέω γιατί την Τρίτη πρέπει να κάνουμε το ίδιο ακριβώς.

Η Μπασκόνια έχει ποιότητα. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για να τους σταματήσουμε. Η εξέλιξη του αγώνα μας βοήθησε να ξεκουράσουμε παίκτες. Μοιράσαμε καλά το χρόνο. Ήταν ωραίο συναίσθημα να είμαστε μέρος του ρεκόρ του Βασίλη. Είναι ξεχωριστό κομμάτι. Είμαστε περήφανοι για τον Μπίλι. Το χαρήκαμε και εμείς και αυτός. Είναι ξεχωριστό να είσαι παίκτης και να περνάς παίκτες όπως ο Γκάλης και ο Γιαννάκης”.

Για τον Γιάνις Τίμα και την εμφάνισή του: «Πραγματικά πιστεύω πως ο Τίμα δεν έχει παίξει αυτό που μπορεί ίσως να μην είχε τα απαραίτητα λεπτά να το κάνει. Και αυτό πάει πιο πολύ σε μένα. Και όταν έχεις ένα ρόστερ από πολύ καλούς παίκτες, 1-2 παίκτες ίσως να μην παίρνουν τα λεπτά που πρέπει. Σε αυτό το κομμάτι χρειαζόμαστε παίκτες με χαρακτήρα, να περιμένουν την ευκαιρία τους. Όπως ο Τίμα, που είναι εκπληκτικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις