Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Μπλοκαρισμένος” ο Αντετοκούνμπο! Έτσι έπαιξε κόντρα στους Σέλτικς – video

“Μπλοκαρισμένος” ο Αντετοκούνμπο! Έτσι έπαιξε κόντρα στους Σέλτικς – video
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μπόστον Σέλτικς κατάφεραν να “μπλοκάρουν” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Ανατολής και έτσι πήραν τη νίκη κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς με 112-90. Τι έκανε στο ματς ο Greek Freak.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την άμυνα των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι και τους έκλεισαν τους “διαδρόμους” προς το… αγαπημένο του “ζωγραφιστό”, όπου είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ στο NBA.

Ο Greek Freak βρέθηκε έξω από τα… νερά του και παρότι τα νούμερά του δεν είναι “τραγικά”, η αστοχία στα δίποντα, αλλά και η… ευστοχία στα τρίποντα, φανερώνουν την κακή βραδιά στην οποία βρέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ είχε 22 πόντους (με 5/10 βολές, 4/16 δίποντα, 3/5 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κόψιμο και 2 λάθη στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε και ήταν αναγκασμένος να σουτάρει από μακριά για να βρει σκορ, με αποτέλεσμα να “χαλάει” η λειτουργία της ομάδας του.

Αυτό πάντως, ήταν μόλις το πρώτο ματς της σειράς, η οποία και θα κριθεί στις 4 νίκες και άρα, ο Γιάννης θα έχει αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει τόσο τη δική του απόδοση όσο και των Μπακς.

Η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σέλτικς

https://www.youtube.com/watch?v=FQwriDcVUi8

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FQwriDcVUi8

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις