Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπούντουτσνοστ – Παναθηναϊκός: “Μονόδρομος” η νίκη στο Μαυροβούνιο

Μπούντουτσνοστ –  Παναθηναϊκός: “Μονόδρομος” η νίκη στο Μαυροβούνιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Μπούντουτσνοστ (20:00, NewsIt.gr, Novasports1HD) και ψάχνει την πρώτη νίκη μακρυά από ΟΑΚΑ στη φετινή Euroleague, προκειμένου να μην μείνει από… νωρίς πίσω στο φετινό μπασκετικό “μαραθώνιο”.

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπούντουτσνοστ στο Μαυροβούνιο, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

https://twitter.com/paobcgr/status/1058268302743666688

Η ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Ζαλγκίρις Κάουνας χτύπησε… καμπανάκι στους “πράσινους” που δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναθηναϊκός (με ρεκόρ 2-2) έχει την ευκαιρία να υποχρεώσει σε μία 5η διαδοχική ήττα την Μπούντουτσνοστ που θα σημάνει μία δική του τρίτη νίκη στη διοργάνωση φέτος. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μείνει από… νωρίς πίσω στη βαθμολογία.

Το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ, είναι ότι έχει ξανά στην διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, που θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα.Οι Μαυροβούνιοι έχουν την χειρότερη επιθετική επίδοση στην Εuroleague, ενώ προέρχονται από βαριά ήττα στη Μαδρίτη με 89-55. Οι “πράσινοι”, πάντως, θα πρέπει να… σφίξουν την άμυνά τους που είναι η 3η χειρότερη!

Οι δυο ομάδες συναντιόνται για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2002, ενώ η ελληνική ομάδα μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Μπουντούτσνοστ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για την 5η αγωνιστική

Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:00

Κίμκι (Ρωσία)-Γκραν Κανάρια (Ισπανία)

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις