Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

NBA: Break με σούπερ Μπάτλερ οι Σίξερς! “Αδιανόητος” Γιόκιτς στη νίκη των Νάγκετς – videos

NBA: Break με σούπερ Μπάτλερ οι Σίξερς! “Αδιανόητος” Γιόκιτς στη νίκη των Νάγκετς – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να είναι ασταμάτητος στην επίθεση, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έκαναν το break στην έδρα των Τορόντο Ράπτορς με 94-89 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας. Προβάδισμα με 1-0 για τους Ντένβερ Νάγκετς επί των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, χάρη στον απίστευτο Νίκολα Γιόκιτς.

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς με break στην έδρα των Τορόντο Ράπτορς έφεραν “στα ίσια” τον ημιτελικό της Ανατολής στο NBA και επιστρέφουν στην έδρα τους, για να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά των πλέι οφ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, με 30 πόντους (5/12 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 8/8 βολές), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη, την ώρα που ο Εμπίντ πρόσθεσε 12 πόντους και ο Λέοναρντ είχε 35 πόντους για τους ηττημένους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=zJigg6jdPZ8

Στο άλλο ματς της βραδιάς, ο Λίλαρντ προσέφερε ένα ακόμη προσωπικό σόου με 39 πόντους, αλλά με ελάχιστη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς από τους Ντένβερ Νάγκετς του φανταστικού Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος σέντερ έκανε ένα ακόμη εκπληκτικό ματς τη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας 37 πόντους με ασύλληπτα ποσοστά (8/13 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 12/12 βολές) συν 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 τάπες, για να οδηγήσει την ομάδα του στο 121-113 και το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ του NBA.

https://www.youtube.com/watch?v=hspKL37L9jU

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις