Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

NBA: Επίσημο! “Βασιλιάς” του Λος Άντζελες ο ΛεΜπρον Τζέιμς

NBA: Επίσημο! “Βασιλιάς” του Λος Άντζελες ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Την απόκτηση του ΛεΜπρον Τζέιμς ανακοίνωσαν κι επίσημα οι Λέικερς. Ο “βασιλιάς” υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λος Άντζελες, με συνολικές αποδοχές 154 εκατομμύρια δολάρια.

Παίκτης των Λέικερς είναι κι επίσημα ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Οι “λιμνάνθρωποι” ανακοίνωσαν ότι ο 33χρονος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών , αντί 154 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τους οπαδούς των Λέικερς και τους φίλους των Λέικερς σε όλο τον κόσμο, που καλωσορίζουν τον ΛεΜπρον Τζέιμς, τρεις φορές πρωταθλητή NBA και τέσσερις MVP του ΝΒΑ», δήλωσε ο πρόεδρος των Λέικερς Μάτζικ Τζόνσον. «Ο ΛεΜπρον είναι ιδιαίτερος, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Του αρέσει να είναι ανταγωνιστικός και είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης, που θέλει να κερδίζει και να πετυχαίνουν οι συμπαίκτες του. Οι Λέικερς είναι ενθουσιασμένοι που έχουν έναν συμπαίκτη που έχει βρεθεί σε εννέα τελικούς του ΝΒΑ. Είναι ένα τεράστιο βήμα για την επιστροφή των Λέικερς στα playoffs και τους τελικούς».

Ο “βασιλιάς” θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα της Δυτικής περιφέρειας, η οποία είναι πλέον πανίσχυρη, μιας και σ’ αυτήν βρίσκονται ακόμα οι Γουόριορς και οι Ρόκετς, ομάδες που έχουν στόχο το πρωτάθλημα.

Ο Τζέιμς πέρασε τις πρώτες επτά του σεζόν της καριέρας του με τους Καβαλίερς, τις επόμενες τέσσερις με τους Χιτ και τις τελευταίες τέσσερις ξανά στο Κλίβελαντ. Πλέον θα αγωνίζεται στους Λέικερς, τους οποίους επιθυμεί να επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις