Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

NBA: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι Ράπτορς! “Πάτησαν” και πάλι τους Γουόριορς – video

NBA: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι Ράπτορς! “Πάτησαν” και πάλι τους Γουόριορς – video

Μία νίκη μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους είναι οι Ράπτορς. Η ομάδα του Τορόντο άλωσε ξανά το Όκλαντ, επικρατώντας των Γουόριορς με 105-92.

“Αγκαλιά” με το πρωτάθλημα είναι οι Ράπτορς. Η ομάδα του Τορόντο πέρασε και πάλι αλώβητη από το Όκλαντ, επικρατώντας των Γουόριορς με 105-92 κι έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών του NBA.

Η παρέα του τρομερού Λέοναρντ απέχει μία νίκη από το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, την οποία θα έχει την ευκαιρία να πάρει τα ξημερώματα της Τρίτης στο Τορόντο.

Οι Τόμπσον και Λούνεϊ επέστρεψαν στη δράση, αλλά ούτε αυτοί ήταν ικανοί να σταματήσουν τους Ράπτορς, οι οποίοι είχαν για ακόμα μία φορά σε τρομερό βράδυ τον Κογουάι Λέοναρντ, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός, μετρώντας 36 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ, 1 τάπα και ούτε ένα λάθος σε 41 λεπτά.

Πολύτιμες βοήθες έδωσαν και οι Ιμπάκα (20π.) και Σιάκαμ (17π.). Ο Κλέι Τόμπσον με 28 και ο Στεφ Κάρι με 27 πόντους ξεχώρισαν από τους Γουόριορς, που έδειξαν και πάλι να μην μπορούν χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, ενώ πλέον χρειάζονται τρεις νίκες, τις δύο στο Τορόντο.

Δωδεκάλεπτα: 23-17, 46-42, 67-79, 92-105.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις