Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

NBA: MVP των τελικών ο απίθανος Ντουράντ! Έγραψε ιστορία ο “KD” [pics, vid]

NBA: MVP των τελικών ο απίθανος Ντουράντ! Έγραψε ιστορία ο “KD” [pics, vid]
ΦΩΤΟ Reuters

Πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του NBA αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά ο Κέβιν Ντουράντ. Ο “KD” βοήθησε τα μέγιστα τους Γουόριορς, ώστε να ξεπεράσουν και φέτος το εμπόδιο των Καβαλίερς και να παραμείνουν στην κορυφή του πλανήτη.

Οι Γουόριορς κατέκτησαν και φέτος το πρωτάθλημα στο NBA, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά MVP των τελικών. Ο “KD” πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις κόντρα στους Καβαλίερς, υπογράφοντας τη “σκούπα” των “Πολεμιστών”.

https://twitter.com/NBA/status/1005313920352079872

Ο Κέβιν Ντουράντ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο 11ος παίκτης στην ιστορία των πλέι-οφ που κατακτά το βραβείο του MVP των Τελικών τουλάχιστον 2 φορές, ενώ είναι πλέον ο έκτος παίκτης που το πετυχαίνει σε back-to-back συνθήκες, μπαίνοντας σε ένα πολύ ξεχωριστό κλαμπ θρύλων!

Ο “μπόμπερ” των Γουόριορς μέτρησε μέσο όρο 28.7 πόντους, 10.7 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ, 52.6% στα σουτ εντός πεδιάς ανά αγώνα κι 26/27 βολές, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του Τύπου. Πιο αναλυτικά, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 7-4 έναντι του Στεφ Κάρι.

Στο τελευταίο παιχνίδι των τελικών, ο Ντουράντ πραγματοποίησε το πρώτο triple double του σε τελικούς NBA, έχοντας 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Δείτε τα highlights του

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις