Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

NBA: Νέα superteam με Λεμπρόν στους Λέικερς! Ποιους παίρνει μαζί του στο Λος Άντζελες

NBA: Νέα superteam με Λεμπρόν στους Λέικερς! Ποιους παίρνει μαζί του στο Λος Άντζελες
ΦΩΤΟ twitter

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στο NBA έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά και την απαίτηση του Κάουι Λέοναρντ να αποχωρήσει από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Στο Λος Άντζελες λοιπόν, ονειρεύονται ήδη μία νέα superteam με Λεμπρόν Τζέιμς και Πολ Τζορτζ που θα κοντράρει τους δις πρωταθλητές Γουόριορς.

Το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι πιο αμφίβολο από ποτέ και το ενδεχόμενο να επιλέξει ξανά να δημιουργήσει τη δική του superteam στο NBA, που θα διεκδικήσει τον τίτλο από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μοιάζει το πλέον πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με το bleacher report λοιπόν, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τους Λέικερς και τους Κάουι Λέοναρντ και Πολ Τζόρτζ. Ο παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς έχει ζητήσει να γίνει ανταλλαγή φέτος το καλοκαίρι, ενώ ο φόργουορντ των Οκλαχόμα Θάντερς μένει ελεύθερος και σίγουρα θα ήθελε να γίνει μέλος μιας ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα χρειαστούν αρκετές αποχωρήσεις από τους Λ.Α. Λέικερς, με σημαντικούς παίκτες όπως οι Μπολ και Ίνγκραμ να “αδειάζουν” τις θέσεις τους για τους τρεις προαναφερθέντες.

Το δημοσίευμα για τη νέα superteam με Λεμπρόν

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις